Gennyes seb miert nem tunik el?
Figyelt kérdés
Jatszottam a kutyammal es teljesen veletlenul belekapott a kezfejembe kb 2 honapja, kimostam, fertotlenitettem gyorsan, de masnapra gennyes seb lett ott, a seb maga ugyan eltunk de a helyen meg most is egy dudor van a kozepen valami sotetebb folttal... Miert van ez es el fog tunni valaha?2018. jún. 1. 23:51
1/1 anonim válasza:
Fertőtlenítetted azt a sebet? Rendesen ki lett tisztítva? Mert a genny jelenléte azt jelzi, valami belekerülhetett, ami végül nem távozott, hanem szépen begyógyult a bőrödbe. Lassan fog elmúlni, hónapok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!