Milyen lábsérülés ez, ha gennyes?
Figyelt kérdés
Tegnap semmi bajom nem volt, mire felkeltem iszonyatosan fájt a jobb lábam kisujja a cipő felől. 2éve megvan ez a csizma, nem törhette fel, nem piszkálom a lábam és semmi nem esett rá. Reggel olyan volt mintha hústű lenne legjobboltalt. Zoknit alig bírtam felhúzni. Úgy jöttem haza lesántulva. Most hogy levettem a zoknit mintha meglenne duzzdva, jó piros. És szerintem genny jön ki belőle. Ilyen csillogó. Mit tegYek? Mintha a fele körmöm letört volna. A hústűt pedig nem látom.2018. jan. 9. 17:18
1/1 anonim válasza:
Gennyes gyulladással sebészetre, vagy bőrgyógyászatra kell menni! Lehet még antibiotikumot is adnak rá, hogy ne terjedjen el a genny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!