Tegnap az akadályfutó versenyen az egyik akadályról leérkezeskor alàtört a lábam, én meg ráestem. Nem dagad nem kékül csak fáj ha ráállok, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sérülèskor rögtön elöntötte a lábszáramat egy közepes fájdalom, egy darabig nem is tudtam tovább menni, nem bírtam ráállni. Utána besántikáltam a célba, és haza vezettem, fájdalom nélkül. De itthon rosszabb lett egy bizonyos hajlitásnál fáj, és lèpès közben is. Kívülről semmi nem látszik, és mára egy kicsit jobb lett. Érdemes az orvoshoz elsántikálni, vagy inkább csak pihentessem míg elmúlik?2018. máj. 13. 12:42
1/3 anonim válasza:
ha tört/zúzódott volna, arról tudnál. Valószínűleg elég, ha csak pihenteted.
2/3 anonim válasza:
Holnap azért nem ártana elmenned sebészetre, hogy megnézzék nincs-e komolyabb sérülés.
3/3 anonim válasza:
Ha eltört volna, a fájdalom nem közepes, hanem brutális lenne és nem tudnál ráállni. Nézesd meg azért, biztos ami biztos, de szerintem pihentetni elég
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!