Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Véraláfutásra milyen krém?

Véraláfutásra milyen krém?

Figyelt kérdés

Tegnap beleestem egy adag csalánba. Kiütötte az egész állam, illetve ajkaimat is.

Mivel tegnap kivakartam, mert nagyon viszketett, ezért ma reggelre az állam és szám kisebesedett, illetve enyhén véraláfutásos, ami kezd egyre rondábban kinézni.

Mondtam anyunak, hogy vegyen nadálytó krémet, mert nem szeretnék így iskolába menni (mert még a korrektor, vagy alapozó sem tünteti el), ezért, hogy ha azt vesz, akkor azzal talán egy picit enyhül, és nem fogom annyira magam szégyelni.

Erre azt mondta, hogy idézem: "nem fogok ilyen sz*rokra 1500 ft-okat költeni", utána hozzá vágta a fejemhez, hogy semmi értelme, meg úgysem használ.

Pedig én hiszek benne, mert utána olvastam, és sok pozitív visszajelzést hallottam, láttam, olvastam róla.

Szóval van valami olcsóbb krém? Lehetőleg 1000 ft alatt, ami majdnem ugyan ilyen hatásos? Mert undorodom a fejemtől..

2018. ápr. 30. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Medhirud
2018. ápr. 30. 13:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm #1, de 1000 ft alatt(!) kéne!
2018. ápr. 30. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs,az árával nem vagyok tisztában.
2018. máj. 2. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!