Begyulladt a fülem a fülbevalótól, mivel kezeljem?
Elég későn lyukasztottam ki a fülem, de már megvan egy jó öt éve. Bírta az összes fajta bizsut eddig.
Most viszont pár hétig nem viseltem nehéz is volt újra "felvenni". Kicsit fájt akkor, nem foglakoztam vele, bent hagytam pár napig, én hülye gondolván, majd elmúlik. A fülbevaló bizsu volt természetesen. (Mi más?)
Most már kivettem, elég piros is meg fáj, mivel tudnám tisztítani illetve kezelni, hogy rendbe jöjjön?
Szintén bizsumániás vagyok. :D
Én sima alkohollal szoktam lekenni a fülemet, ha begyullad valamelyik "szépségtől", meg magát a fülbevalót is. És le szoktam fertőtleníteni akkor is, ha hosszabb ideig ugyanazt hordom, vagy ha hosszú kihagyás után veszem elő valamelyiket.
Az alkoholos fertőtlenítés után aloe verát is próbáltam már. Illetve nekem is a Tetrán kenőcsöt ajánlották nemrég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!