Begyulladt a fülem a porc fülbevalótól legalábbis dagadt. Mi a teendő ilyenkor? Beparáztam.
Holnap lesz egy hete,hogy szakemberrel csináltattam. Barátnőim szerint ez normális hiszen még új a fülemnek.nekik is így volt.. minimálisan nagyobb mint a másik fülem. Speciális krémmel kenegetem amit adtak hozzá. Esetleg kamillázzam ha nagyon begyullad?
Nagyon félek,hogy valami baja lesz. Van a másik fülemben is de ott nem volt vele gond. :S
fertőtlenítő(octenisept, alkohol, kodan stb) és tetran
amúgy a szakember piercer volt vagy valami kontár, aki belőtte a fülbevalót, szúrás helyett?
Szerintem a kamillánál profibb és tisztább anyagot válassz az ápolására, azért ez nem egy hámsérülés.
Ha nem javul a helyzet akkor inkább próbáld mellőznia dolgot, többet ér mint egy torzulás az elfajuló gyulladás miatt.
Köszönöm :)
Lövetve volt.
Lövetve volt... Gratulálok. Én sebészeten dolgozom. 1 hónapja majdnem amputálni kellett egy leányzó fülét egy hasonlóan gondos szakember munkája után...
Jobban jársz ha még most kiszeded....
(És nem, nem vagyok piercing ellenes, nekem is van porcban csak én tényleg szakembernél csináltattam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!