Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » El fog tűnni? Ha igen, mennyi...

El fog tűnni? Ha igen, mennyi idő?

Figyelt kérdés
Január első hetében nagyon csúnyán összevesztem apummal. Annyira feldúlt voltam, hogy gyufával egy szivecskét égettem az alkaromra.

2018. ápr. 4. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem fog eltűnni, az égési sérülések a legmaradandóbbak, még orvos is kevésbé tudja eltüntetni, halványítani, mint a tetoválást. Azért nagyban függ a sérülés mélységétől is, idővel biztosan halványodni fog. Próbáld meg nyáron a naptól védeni a területet. Orvos adhat tanácsot. Esetleg még megpróbálhatsz rátetováltatni valami ízléses ábrát (amúgy nem vagyok tetováláspárti, de szerintem pont az ilyen esetekbe a leghasznosabb, amikor sérüléseket, sebhelyeket kell eltüntetni. Az interneten sok elképesztő kép is van ilyen tetoválásokról!) Remélem, máskor, ha összevesztek apukáddal, nem így vezeted majd le, sőt, legjobb, ha össze sem vesztek.
2018. ápr. 4. 19:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Tetováltatni nem tetováltathatom, mert 16 leszek. Valószínűleg ilyen komoly már nem lesz. Akkor a szüleim kapcsolata válságos volt, ami elég sok feszültséggel járt, és én anyum pártján álltam. De azóta minden rendben.
2018. ápr. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!