Miért nem mehet le a műtéti seb?
2.5 hónapja volt egy fül műtétem. Akkor a fül mögött egy 8 varratos seb lett. Varratszedés 1 héttel utána történt meg, nyomokotessel hazaengedtek. 2nap múlva kellett levennem. Akkor a 2. varrathely megnyílt. Utána betadine, kötés csere. Orvosom látta, érdemben nem foglalkozik vele, annyit mondott hogy egy és másfél ÉV mire lemegy.... durva. Ez a koponya csontomon van, sajnos nagyon feszít azóta is. Tehát leszarja...
Normális hogy ennyi idő után nem megy le?
Egy kissebb duzzanat szerű ott van, nem azt mondom ment le belőle de azóta már kellett volna belőle lemennie, de stagnál hetek óta. Ezt a választ 1 hete mondta. Kissé furcsa ez nekem azonban. Gyulladás nincsen, lázas nem vagyok. Mivel hátul van igazából nem látom de úgy veszem észre, hogy nem váladékozik, csak színtelen fényes mellette. Hova tudok ilyennel fordulni, mármint a műtő orvoson kívül.... plasztikai sebészet esetleg.... ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!