A cipő a bokám felett az izomzatot 2 és fél órán keresztül erősen nyomta, nagy fájdalom, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
1 hete történt és azóta szinte ugyan annyira fáj.Nem nagyon kíméltem futottam vele ugyan úgy ,de észre vettem azt hogy futás után amikor felemelem a lábam akkor egy ilyen szétfeszítő érzés fokozatosan egyre erősebb lesz aztán elmúlik a szétfeszítő érzés.Mit tegyek hogy hamar elmúljon?Mennyek orvoshoz?2018. febr. 3. 23:20
1/4 anonim válasza:
Töri a cipő a lábad?
Ha igen ásztasd meleg vízbe, ha nem akkor lehet az achileseddel van baj. Vegyél rá valami kenőcsöt.(randulas, zuzodas elleni krémet) Ha nem múlik el akkor inkább fordulj orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem töri csak eléggé erősen benyomta az izomzatot a jobb lábamnak a külső részén a boka felett tudtommal az achilles ín a lábad hátulján van.De lehet hogy van köze ehhez.
2018. febr. 3. 23:34
3/4 anonim válasza:
Most akkor a lábfejed teteje fáj?
4/4 A kérdező kommentje:
"Jobb lábam külső részén a boka felett"A boka felett az in.
2018. febr. 9. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!