BabyBiii kérdése:
Vizhólyag, mit tegyek? Sürgős
Figyelt kérdés
Szóval mostanában sokat kellet járkálnom és egy lapos talpú cipő volt rajta és a lábamon keletkezett egy vizhólyag, nem a sarkamon hanem a lábam szélén, tegnap kiszúrtam, de még mindig nagyon fáj ha ráállok és lüktet.Hétvégén lesz barátom szülinapja és elmegyünk bulizni, nem akaor egész végig csak ülni mert nem tudok lábra állni. Nem tudna valaki valami praktikát mondani amitől ne fáj annyira járás közben, vagy hogy mulasszam el hamarabb?2015. máj. 21. 14:54
1/7 anonim válasza:
DM-ben kapsz vízhólyag tapaszt. Lehet patikában is vásárolni. Egy lyuk van a közepén, így az érzékeny rész nem irritálódik. Vegyél fel addig valami olyan cipőt /pld szandál/ ami nem ér hozzá.
2/7 anonim válasza:
szerintem ragaszd le sebtapasszal az tompítja a fájdalmat, de csak akkor ha mész valamerre, ha otthon vagy akkor viszont ne, akkor kend be aoleverával, vagy valami gyulladásgátlóval, éjszakára is ajánlatos kenni :)
3/7 A kérdező kommentje:
a sebtapaszt már próbáltam de nem sokat használt, akkor azt mondod jó rá az aloe?
2015. máj. 21. 15:06
4/7 anonim válasza:
Nekem most volt hasonló, csak nekem a talpamon, egy napot fájt csak, duplán tettem rá sebtapaszt nappalra, továbbra is ugyanazt a szandált hordtam. Éjszaka viszont legjobb ha nem teszel rá semmit, szerintem krémet se, mert jót tesz neki ha levegőzik. Hétvégére nem fog már fájni, ha most vigyázol rá.
5/7 A kérdező kommentje:
remélem is hogy elmúlik köszi szépen
2015. máj. 21. 15:10
6/7 anonim válasza:
Én sebhintőporral szórtam be egyszer este, amikor kidurrant és fájt, másnapra szépen leszárította és hamar begyógyult.
7/7 anonim válasza:
Tényleg a vízhólyagtapasz a leggyorsabb megoldás! DM-ből vagy patikából. Nem sebtapasz! A sebtapasz addig volt jó, amíg fel nem találták a vízhólyagtapaszt, de az utóbbi gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!