Zúzódás vagy repedés?
Figyelt kérdés
4 napja bevertem a kezem(csuklóm) éd hatalmasra dagadt, a csuklóm mindkét oldala és még a kezem és az ujjaim alja is be van dagadva és lila, fekete,zöld, és elpattant erek is látszanak. Mozgatni tudom de írni nem és olyan mindha egy "csomó" lenne a zúzúdás alatt. Szüleimnek mondtam de nem foglalkoznak velem mert egyszer már zúzódással elvittek az ügyeletre de akkor nem csináltak vele semmit. De ez most teljesen más, 4 nap alatt szinte semmit nem javult. Mi lehez ez?2018. jan. 30. 15:55
1/2 anonim válasza:
Legutóbb amikor ügyeleten voltam a gyerekkel (a kezét nézettük meg, szintén vajon törés-e ez kérdéssel) azt mondta az orvos, hogy ránézésre néhány kivételtől eltekintve még ő sem tudja megmondani, hogy törés-e, röntgenezni kell.
Szóval kérd meg a szüleidet, hogy vigyenek el dokihoz.
2/2 anonim válasza:
Lehetséges hogy eltört , ebben az esetben valahogy el kell menni az ügyeletre
Tippek a fájdalom elvivéséhez: rakj rá jeget vagy jégakut vagy áztasd hideg vízbe! Ne erőltesd meg ! Kend be arnikával (ez egy gyulladás csökkentő kenőcs ami segít a gyógyulásba)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!