Orvos tud ezzel valamit kezdeni? Zúzódás/repedés?
Figyelt kérdés
2 napja rosszul kaptam el egy labdát és a gyűrűsujjam bánta. Nagyon fájt 1 óráig majd picit enyhült, egyből be is dagadt de nem lila. Mozgatni tudom korlátozottan, behajlítani kinyújtani nem, még mindig be van dagadva, és az alsó ujjpercemet megnyomva fáj.2017. jún. 8. 00:12
1/3 anonim válasza:
Velem tobbszor elofordult ilyen es zuzodast mondtak. Az ugyeleten kaptam egy sint es bekotottek. Addig amig nem mesz el orvoshoz, vizesruhazd:)
2/3 anonim válasza:
Meg kell röntgenezni mindenesetre, hogy megtudjátok, eltört-t, elrepedt-e, porc levált-e.
Mozgatással az is kiderül, elszakadt-e egy szalag.
3/3 anonim válasza:
Egyetlen orvos sem tud mit kezdeni a gyurusujjaddal itt, a GyIK oldalan.
Az az orvos viszont segiteni fog, amelyikhez elballagsz, szemelyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!