Ha valaki vagdosás közben túl mélyre vág, a sürgősségin mire számíthat?
Egy barátnőm mentális betegségekkel küzd, jár pszichiáterhez és kap segítséget. Már 1 hónapja "tiszta" volt, de ma este megvágta magát és nagyon mély lett, varrni kéne. Nem mer orvoshoz fordulni, mert nem akar visszafeküdni a pszichiátriára. Muszáj a sürgősségin lévő orvosokkal őszintének lennie, mert a vágást nem tudná mire fogni. Mi fog történni? Összevarják és útjára engedik?
Egyébként hozzátenném, hogy 16 éves.
Mivel az adatlapjához hozzáférnek így kiderül hogy milyen betegség előzményei voltak, így simán visszakerülhet a pszichiátriára, haza sem engednék!
Ilyen betegeknek ott a helyük az ő saját érdekükben. Ott szakemberek segítenek neki, jól jár.
Nem fogok hazudni, megy vissza a pszichiátriára.
Szakemberre van szüksége.
"Bartánőd"... aha, vissza fognak vinni a pszichiátriára, mert öngyilkossági kísérletnek is értelmezhető.
Amúgy megérdemled, sok a szabadidő, hogy van időd vagdosni magad.
Engem ilyenkor mindig bent fogtak.
Amúgy nem kötelező semmilyen sebet varrni,én a lábamon az egyiket nem is engedtem. Ha nem akar pszichire kerülni,akkor hagyja a francba,fertőtlenítse le,kösse be azt kész. A legrosszabb ami történik,hogy elfertozodik,de erre ráér akkor raparazni ha megtörténik. Azon kívül max csúnyán gyógyul.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!