Erre mit talalhatnék ki? Megkarmolt a macska? Elejtettem egy szöges deszkát és felkarcolta a karom?
Figyelt kérdés
Kicsit megkarcoltam magam, takarni tervezem, de ha rákérdeznek mi lenne hihető? Macska? Szöges deszka? Vagy mi?
Csak mert lesz holnap tesim, és pulcsiban leszek, de oltozesnel eszrevehetik...
2017. dec. 17. 12:54
1/5 anonim válasza:
A korosztályod hamarabb megérti ha azt mondod hogy mentálisan instabil, gyenge és megvezethető ember vagy, aki a neten terjedő vagdosás-divatba beszállt, hiszen arról azt mondják hogy jobb lesz tőle, és neked is ezzel kell a feszültséget levezetni. Erre csak bólogatni fognak meg szánakozni rajtad, de legalább nem kérdeznek többet vagy a hátad mögött beszélik ki hogy te legyél az osztály bolondja.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem a netről láttam, hanem itthonról. Még mielőtt folytatná bárki is szerintem nem erre kérdeztem rá.
2017. dec. 17. 13:13
3/5 anonim válasza:
OMG! Segítettél fát pakolni valakinek, aztán megkarcolt.
De azért jó lenne, ha ilyen hülyesegeket nem csinálnál.
4/5 anonim válasza:
A kicsikre, hogy a cica, a nagyra, hogy egy tigris.
5/5 anonim válasza:
Én volt, hogy azt mondtam, beleugrottam valami szúrós bokorba...xDD
Mondjuk én nem vágdostam magam, hanem tényleg valami még balfszabb dolog miatt nem mertem az igazat mondani...Nem is tudom már, mi volt...:'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!