Csuklofájdal, visszatérő már több mint egy éve. Megeröltettem a Csodás anglia munkámmal, azota sorozzosan kikészül. Mi a megoldás?
Ráadásul pl takarítás után, rengeteg gépelés után , műköröm épitéssel is foglalkozom, most pl azért mert reszeltem pátr oráig. Olyan szinten fáj, hogy az egész karomba sugárzik fel, illetve a kézfejembe.
Konkrétan ilyenkor a fésűt nem bírom tartani vagy mozgatni a csuklom. Eléggé kellemetlen, adott esetben ráadásul a jobb kezem használhatazlanná válik. Plusz tényleg gyakori. Pihentetni munka napokon esélytelen, amugy attol mulik plusz szorítò kötés- , Már auon gondolkodom, hogy orvoshoz megyek, tartok tőle, hogy rosszabb lesz, de értelmetlen vizsgálatokra nincs időm. Valakinek valami tipp! Balaeseti kizárva, mivel nem balest, házi orvos mit tud kezdeni vele?
Szerintem meg van erőltetve/ínhüvelygyulladásod lehet. Az ínhüvelygyulladás tünetei jellegzetesek, az orvos nagyjából 15 másodperc alatt felállítja a diagnózist, röntgennel igazolják. 2 hét sín/gipsz. Csak a pihentetés segít, a gyulladásra használhatsz kenőcsöt, gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót, jegelést. Ha már krónikus, akkor műtét sem kizárt.
Minél előbb menj el ezzel orvoshoz. Jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!