Milyen mikor gipszet kapsz?
Milyen mikor a kezedre vagy a lábadra teszik? Hideg, meleg, nyirkos, kemény, szorít, fáj?
És aztán milyen mikor rajtad van sok héten át? Milyen érzés? Megszokja az ember valahogy?
Nekem könyök és csuklótörésem volt. Imádtam a gipszelést. :D Meleg volt és nyugtatta a kezem. Szerencsére nekem nem viszketett nagyon, ha mégis, igyekeztem mást csinálni, amibe nagyon belemerülhetek.
A második naptól kezdve utáltam és szenvedtem. Ráadásul mivel nyár volt, nem fürödhettem a medencében és melegített. Alig tudtam valamit csinálni. Állítólag aki a bokáját töri, annak dagad és rossz, nekem nem volt dagadás. Figyelni kellett, hogy mozgok, amíg a vasak (azok a kis fém akármik, amik a helyén tartják a csontot, hogy jól forrjon össze) benne voltam a kezemben. Mert mikor rosszul mozdultam fájt :P Az esték rémálmok voltak. Az első héten nem is tudtam nagyon, csak 3-4 órákat aludni. Aztán egyszer kiütött a fáradtság és 14 órán keresztül aludtam :P Nem könnyű megtalálni a tökéletes pozíciót.
Én nem szoktam meg, volt hogy sírtam, úgy utáltam az egészet... 2 hónapig volt rajtam, szóval az egész nyár odalett, fél éven keresztül jártam még gyógykezelésre, hogy ki tudjam nyújtani a könyököm. ekkor lettem 5.-es és a matek tanár egyből pikkelt rám, hogy iskolaidőben, zömében pont az ő órájáról megyek el, és biztosan direkt van így. Hát, így is alig kaptunk időpontot, de mindegy... :P
Szóval szar volt és utáltam. Maga az, amikor felrakták a gipszet jó volt de ennyi. Most tökéletes a könyököm és a csuklóm is :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!