Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hatalmasat zakóztam, nem...

Hatalmasat zakóztam, nem tudom mozgatni a könyököm, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Kezemre estem merőlegesen. Semmi reccsenést vagy hangot nem hallottam, csak azt vettem észre hogy fáj a könyököm. Megmozgattam akkor hogy nem-e a törött-e bár fájt, minden irányba tudtam mozgatni teljesen. De pár órával később most nem tudom mozgatni, teljesen beállt olyan 60-70 fokos szögben, ha megpróbálom mozgatni bárhogyan akkor akkor fáj, olyan mintha egy láthatatlan gipszben lenne, mi lehet ez? Balesetire nem szeretnék elmenni, mert ott 6-9 órákat szoktak várni az ismerőseim.
2017. okt. 30. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm törött bokával majdnem egy hétig jött-ment, nem is érezte kb. Aután egyik reggel felkelt és nem bírt ráálni sem. Még szerencséje volt, mert még nem forrt össze rosszil és nem kellett újratörni neki.
2017. okt. 30. 20:43
 12/17 A kérdező kommentje:
elmentem, eltört
2017. okt. 30. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Jobbulást, Te szegény!:)
2017. okt. 30. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Meddig lesz gipszben a karod?
2017. okt. 31. 05:43
 15/17 A kérdező kommentje:
6 hétig terv szerint
2017. okt. 31. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, mert tudom milyen rossz hónaljig érő gipszet cipelni 6 hétig. Kitartást és jobbulást!
2017. okt. 31. 12:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is tapasztalatból mondtam, hogy törésed lesz, én is átéltem párszor. Kötőtűt szerezz be, amikor majd viszjet, azzal meg tudod vakarni a kezed. :) jobbulást!
2017. okt. 31. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!