Meddig fáj a törés (bokatörés)?
sziasztok!
a csonttörésem műtéti beavatkozást nem igényelt... egyenlőre, még fennáll a csont elmozdulás veszélye. lassan két hete fáj, de tűrhetően, főleg esténként,.. frusztrációt érzek, hogy nem e esetleg tényleg csont elmozdulás történt, és azért érzem a fájdalmat az érintett területen. már rálehetne állnom mankó nélkül, de nem merek,... a kísérlet meg van, terhelem, lépegetek, viszont a mankót még igénylem. normális, hogy még mindig fáj?
nem arra vagyok kíváncsi, hogy a jövőre nézve mi várható... időjárás hatása.. stb hanem jelenleg a baleset után lassan két héttel még valóban ennyire sajoghat a törés.
köszönöm
Évi
en most vagyok kb 3 honapnal de meg erzek fajdalmat mivel 10 orat vagyok talpon a munkamban....
most voltam utolso kontrollon es az orvos mondta,hogy van mar kallusz epites+gyenge csont.....lathatolag meg 1 honapa lesz,hogy a teljes csont kialakuljon....
kb 4 hetig nem terheltem a bokamat de utanna mar az orvos kenyszeritett ra...
a felepules alatt sok vitamint(kalcium,magnezium) es magvakat ettem, szoval minden ami egeszseges
ha jarod van akkor csak jarj vele, mert az segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!