Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Műláb, nem lehet elviselhető?

Műláb, nem lehet elviselhető?

Figyelt kérdés
Remélem szűkebb kört érint a kérdés. Térd fölött amputáltak, a vezető német cég vákumos műlábat készít. A próbatok plexi, kemény és fáj. A technikus azt mondta, majd a véglegesben lesz rugalmas bélés, az enyhíti. Most, mikor majdnem kész, közölték: nem lehet rugalmas bélés mert akkor a vákum nem működik. Valakinek van tapasztalata? Tényleg örökké fájni fog, vagy van megoldás. Kösz.

2017. okt. 16. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyet nem lehet csinálni. Miért fontos, hogy vákuumos legyen? Másféle is van, azok is remekül működnek és kényelmesek. Egy barátomtól tudom.
2017. okt. 16. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
De ez mos vákumos. (Régen én is is vákuumost írtam, de kioktattak hogy újabban így kell. Mindegy)A lényeg, hogy ez a cég csak ilyet gyárt, állítólag jó a keringésnek, és rögzítőszíjak nélkül is a helyén marad. Amellett a TB támogatás most már erre a típusra jár tehát nincs visszaút. Ezért kérdem: lehet ebbe vékony rugalmas réteget tenni?
2017. okt. 16. 21:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontatlanul fogalmaztam: nekem ezt a típust írták fel ennél a cégnél, ezért most már ez lesz.
2017. okt. 16. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy cégre gondolunk.Nekem nagyon nem jött be a vákuumos protézis.Pár hét után ugyanúgy tör,nyom mint a többi.Nem beszélve arról,hogy mennyire drága.A technikusokkal sem vagyok elégedett,csak összedobálták az egészet,jah és bő 2 hónap alatt készült el....
2017. okt. 17. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
2017. okt. 19. 00:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó videó nagyon tetszik! Hol készítenek ilyen műlábat, combcsonkra?
2019. febr. 17. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Miert nem kersz Linerest? Pinest vagy akär väkumost?
2023. szept. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!