Lesz e-valami következménye ha a vasat baleset után nem vetetem ki a lábamból?
Figyelt kérdés
Belsö bokatöréskor a sipcsontom megvasalták 10 csavarral, most másfél éve, nem zavar nincs panaszom se , csak néha erzem egy kicsit.A mult héten a háziorvosom megkérdezte hogy-hogy még nem vetettem ki ? Muszály ?2017. okt. 15. 17:15
1/5 anonim válasza:
Igen, muszáj!
Szerencséd van, hogy eddig nem kaptál csonthártyagyulladást, vagy nem kezdett el gennyesedni.
2/5 anonim válasza:
Előző válaszom annyiban módosítom, hogy a sebész mit mondott annak idején?
Ha ideiglenest tett be, akkor azt muszáj kivetetned, ha állandót, akkor az muszáj bent tartani míg élsz.
3/5 anonim válasza:
Annyit tudok hozzászólni ehhez hogy nem tudom mi az orvosi vélemény erről de egyik rokonom, aki már kb 15 éve volt bokatörése ugyanúgy csavarokat kapott, nem vettette ki és semmi panasza nincs tőle.
4/5 anonim válasza:
Érdemes lenne kivetetni, az nem "beléd való."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!