Van itt köztetek olyan aki ütött már el embert, esetleg állatot?
Kutya, macska, részeg biciklis. Kutya: idióta gazda mellől féktávolságon belül az autó alá szaladt, átmentem rajta, többet nem állt fel, idióta gazda perrel fenyegetőzőtt, végül rendőr hívás után lecsillapodott az elmebaja, amikor közölte vele a rendőr, hogy pórázon kellett volna tartania a kutyát, és a kutyájának semmi keresni valója nem volt az úton, és a kártérítési felelősség fordítva állna fenn (szerencsére az autóban nem lett kár). Macska: valószínűleg befeküdt éjjel az autó alá, amikor indultam hátra csak egy döccenést éreztem, megnéztem mi történt, utána a macska még ment pár lépést aztán összeesett, nem tudom mi lett vele utána.
Részeg biciklis: kocsma elől minden körülnézés nélkül elindult keresztben az úton, hiába fékeztem csattantunk (eleve este vidéken kocsma környékén lassitok még az 50-hez képest is). Néhány horzsoláson kívül baja nem lett, mentőt hívtam hozzá, hogy nézzék meg, kijött a rendőr is, szemtanúk egy rövid "kötelező jogi eljárás" után kaptam egy papírt, hogy vétlen vagyok a balesetben, a fickó felépült, majd folytatta a részegen biciklizést (és legalább még egyszer elütötték, ezt onnan tudom, hogy ezért húzodott, az eljárás vége mert nem jelent meg a rendőrségen, és nem tudták kihallgatni, mert kórházban volt /ez Németországban történt/, azóta nem tudom mi van vele, mert azóta se jártam még a környékén se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!