Nincs köztetek orvostanhallgató vagy olyan aki esetleg szakérteni tudja a röntgenfelvételeimet? Bokatörés és azt követő műtét.
Figyelt kérdés
Email-ben küldeném a felvételeket, ha privátban kapok egy email címet.2013. dec. 6. 17:43
1/7 anonim válasza:
Egy orvostanhallgató nem tud "szakérteni" egy röntgenfelvételt. Nyilván tanult radiológiát, de attól még diagnózis felállítására nem képes, arra a szakorvos "való".
2/7 A kérdező kommentje:
Nem kell diagnózist felállítani, csak kiváncsi lettem volna a törés milyenségére és, arra, hogy mennyire forrt már össze.
2013. dec. 6. 19:23
3/7 anonim válasza:
Azt sem tudja megállapítani:D
Mx. ha vkit kifejezetten a radi érdekel, és külön foglalkozott vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, akkor nem kíváncsiskodok.
Majd a rohanó, túlterhelt orvost fogom megkérdezni. :)
2013. dec. 6. 19:35
5/7 anonim válasza:
Nem azért mondtam, hogy kötekedjek:) Csak spec. én orvostanhallgató vagyok, 5-öst kaptam anno radiból, tehát elvileg tudtam az anyagot, mégsem tudnék sok okosat hozzáfűzni egy röntgenhez vszínűleg.
Szerintem aki hallgatóként bevállalja, hogy ilyen dolgokba "beleokoskodik", az elég merész:D
6/7 A kérdező kommentje:
Ó, bocsi, nem sértésnek szántam!
Csak kicsit megvisel ez az egész, hogy ha kérdezek az orvosoktól, akkor sem kapok kielégítő választ, sőt szinte semmit nem mondanak. :(
2013. dec. 6. 21:45
7/7 A kérdező kommentje:
Na jó, utóbbi hozzászólásod meg rosszul is értelmeztem. :)
Lefekszem. :))
2013. dec. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!