Az egyetem orvosa nem lát el, mert nem vagyok kollégista ilyenkor mit lehet tenni? Keressem fel az albérlet környékén lévő körzeti orvost?
Annyira fáj a hátam, hogy lehajolni sem bírok, szeretnék elmenni orvoshoz minél hamarabb, az órarendem viszont nem engedi meg, hogy ezt otthon tegyem. Nagyon elszomorít, hogy hogy a sulinak orvosa, miért csak a kollégistákat kezelik?
Mit tudok tenni?
Az orvosnak tényleg csak a kollégistákra van jogosultása - kivéve, ha elsösegélyröl lenne szó, de a te eseted nem az.
Erre találták ki az ügyeletet, ott ellátnak akkor is, ha területileg nem tartozol oda.
Köszönöm a válaszokat.
Tegnap előtt este történt, hogy jelentkeztem egy tánc egyesületbe, ahol kicsit túl nyújtottam magam a kelleténél, spárgáznunk kellett és nem a combom, hanem a hátam fáj. De kegyetlenül és ez a második nap , hogy nem írok ülni és megállás nélkül fáj. Szerintem gerincferdülésem lett:( Vagyis ha állok nem látszik,de ha előre hajolok látom a tükörből, hogy púpos a bal oldalom nagyon.. És ez eddig nem volt ilyen, tudom.
És arra gondoltam felkeresem az orvost hátha ad beutalót vagy kiközvetít egy gyógytornászhoz.
Viszont horribilis árak vannak..:/
Köszönöm a segítségeteket, felkeresem a körzeti orvost, aki itt van az albérlet környékén. De akkor ő neki nem kell fizetnem igaz?
Gerincferdülést így nem lehet kapni - szóval ez teljesen kizárt!
De gerincsérvet kaphattál és minél elöbb el kellene menni elöször az ügyeletre, ök pedig átutalnak a megfelelö szakrendelésre. Ezt sürgösen kezeltetni kell, mert különben komoly és tartós bajod lehet belöle!
az orvosok nem tudnak rajtad segíteni
hátedzésen kívűl semmi se gyógyítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!