Boka repedésee (nem törés) témyleg muszáj gipszet kapni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 01:41
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül, csak ha járni akarsz rajta még az életben.
2/3 Krisszeki82 válasza:
Igen! Kb 6 hétig ajánlott! Fogadd meg az előttem szóló tanácsát,mert később semmi: sí,kori,futás stb...Ha leszel idősebb korodban 90-100 kg,akkor tudni fogod,jobb lett volna rá vigyázni! szerencsés vagy,hogy csak repedés! Ne ba.d el!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, begipszelték nekem is, csak én mikor mondták röntgen után, hogy csak megrepedt, akkor teljesen megörültem egy pillanatra, hogy megúsztam komolyabb baj nélkül, aztán következő másodpercben meg jött a hidegzuhany, amikor az orvos azt mondta, hogy "akkor most begipszeljük a lábadat" :)
2017. szept. 29. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!