SŰRGŐS! Anyum rávert a kalapáccsal a jobb kezén lévő mutató ujjára. Ha minden igaz nincs elfertōződve. Most este arra panaszkodott, hogy zsibbad az egész alkarja, ujjpercei +kézfeje. Mi lehet a baj? Orvost hívjunk?
Figyelt kérdés
2 dbMagne B6t és egy algo pyrint adtam neki.
14/L
Poénkodók kíméljenek!
Előre is Köszönöm!
2017. szept. 23. 19:46
1/7 anonim válasza:
Én rengetegszer csaptam oda kalapácsal az ujjaimra, meg is vágtam magam jópárszor mert műhelyben ez előforul. Semmi gondom nm volt, viszont ez a zsibbadás furcsa.
2/7 TappancsMancs válasza:
Mindenképpen érdemesebb megnézetni, csinálnak röntgent és megvizsgálják. Jobb előbb mint később és addig is kímélje.
3/7 anonim válasza:
Ezért nem jön ki orvos. Viszont sürgősségire el kellene menni.
4/7 anonim válasza:
sbo-ra menjetek. ha senki nem tud elvinni hívjatok taxit. nagyon úgy fest, hogy el van törve.
5/7 anonim válasza:
Érdemes elmenni egy trauma ügyeletre (baleseti sebészet) és ott megnézik. Az algopyrin ebben az esetben nem tanácsos. És 14-évesen miért te gyógyszerezed az anyukádat? Ez nagyon furcsa!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Ő mondta, hogy mit adjak neki
2017. szept. 24. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!