Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon fáj a bal csuklóm. Mit...

Nagyon fáj a bal csuklóm. Mit kenjek rá vagy mivel kössem be?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik ismerős kislány emelgettem, mert nem tudja még átlépni a küszöböt, de persze mindig arra akart menni.. Mikor ezredjére is felemeltem, szerintem rosszul fogtam meg, mert nagyon elkezdett fájni a csuklóm. Mintha megrándult volna. Nem is tudom hátra hajlítani a kezemet. Viszont a vendéglátásban dolgozok, és félek hogy egy poharat sem fogok tudni ma felemelni, ugyanis ha a kilincset lenyomtam akkor is fáj nagyon.

Mitől lehetne jobb? Hazafele vennék valamit a gyógyszertárban rá..

23N

2017. szept. 12. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyant érzel, amikor mozgatod, mintha smirgli lenne a csuklódban? Mert ha igen, akkor könnyen lehet, hogy ínhüvelygyulladás. Próbálkozni valamilyen diklofenák tartalmú kenőccsel érdemes. Ha viszont tényleg ínhüvelygyulladás, akkor érdemes vele dokihoz menni.
2017. szept. 12. 07:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Inkább olyan érzés mintha zsibbadna. Ha pedig megmozditom akkor éles fájdalom jelentkezik. Főleg a hüvelykujjamnál meg lent a csuklómnál. A szoknyámat alig tudtam felvenni, annyira fájt a kezem. Nagyon félek mi lesz igy ma.
2017. szept. 12. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:

hillvital mesterbalzsam és éjjelre pakolás.

Esetleg feketenadálytő krém, ugyanúgy.

2017. szept. 12. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet, bár nem gykori csuklóban, hogy egy ideg becsípődött.
2017. szept. 12. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
2017. szept. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!