Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nem érzem a nagylábujjam...

Nem érzem a nagylábujjam végét. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb. 1-2 hete kezdődött és nem javul, sőt szerintem kicsit rosszabb is. Először nem törődtem vele, mert azt gondoltam gyorsan elmúlik, de most már huzamosabb ideje nem érzem a végét a jobb lábamon a nagylábujjamnak és mostmár kezdek aggódni, mert kb. 3 hete erősen ráestem a hátamra, az egy hétig fájt úgy hogy alig bírtam lefeküdni, de nem lilult be és azóta a fájdalom el is múlt, de attól félek, hogy az okozhatja. Ez lehetséges?

2017. szept. 8. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsik a zokniaid, ami egész nap nyomja a nagylábujjad végét. Ez akár tyúkszemet is okozhat. És a cipőd is hozzájárulhat. Naponta áztatni, masszírozni, krémmel ápolni kell. Vagy menj el egy pedikűröshöz.
2017. szept. 8. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Korod? Egyébként valószínű ahogy az előző írja, hogy a cipőddel lesz valami baj. Ez főleg lányoknál/nőknél fordul elő, a "divatos" cipőktől. Próbálj ne hordani egy pár napig magassarkút.
2017. szept. 14. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:
19 vagyok, nem hordok magassarkút, leginkább sportcipőt vagy bakancsot.
2017. szept. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!