Hogyan tudnék véget vetni a derékfájásomnak? Édesanyám szerint gerincsérv tünete amit érzek.17/F
Tegnap este már hasogatott. A derekamtól éles fájdalmat éreztem átkúszni a jobb lábamba hol a csípőmig, hol a térdemig hasított le. Olyan szinten, hogy nem tudtam ráálni a jobb lábamra. Naná, hogy utána elmúlt és egy "semmib ajom" felkiáltással edzettem egyet (nem emeltem fej fölé semmit, és a legnagyobb súly is csak 20 kg volt amit használtam). Anyám szerint gerincsérv tünete amit érzek. Most itthon vagyok, nem mentem iskolába. Kétszer is bekentem a derekamat és a lábamat lóbalzsammal, meg kaptam egy Apranaxot. Ezt követően mit kéne tennem hogy legalább a héten még valamikor tudjak suliba menni? tornáztassam, hason feküdjek? most éppen nem fáj, csak olyan gyengének érzem a derekam. Mintha nem tartana, vagy hasonló...
17/F
Menj el orvoshoz. Ő majd megállapítja, hogy pontosan mi a baj. Ha ez megtörtént, csak utána lehet a kezelésen gondolkodni.
Az biztos, hogy az edzés most nem jó. Sőt, talán a hibásan végzett gyakorlatoktól lett az egész.
Klasszikus lumbágó. Az esetek kevés százalékában van gerincsérv a háttérben, Nálad sem az lesz szerintem.
Nagyon akut esetben pihenés, fekvés, ellazulás, diclophenac injekció vagy gyógyszer. Utána gerinctorna életed végéig és nem fog kiújjulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!