Elmozdult csonttal mi a teendő?
Már jó pár hónapja elmozdult egy porc a csuklómban a munkahelyemen, bár nem rándult meg.
Ha lehajtom a kèzfejem lehet látni hogy egy üvegkupak nagyságú dudor van mellette meg "semmi". Hátrafele sehogyse tudom hajlítani oldalra is sokkal kevèsbè.
Nehezebb dolgok pl. 2 L vizet nem tudok vele megtartani mert fáj illetve egyre inkább akadályoz a munkámban is.
Kollèga szerint visszatudja rántani a doki ès sint tesz rà hogy ne mozduljon el megint más ismerős szerint megnyitják a csuklómat ès visszateszik a helyère.
Attól fèlek táppènz lesz a vège ugyanis a cèg nem ad szabit meg a táppènznèl elveszik a bonuszainkat meg elèg nagy a benti procedúra ilyen tèren. Több hètes táppènz után már kirugnak minket szóval valaki mondana valami bíztatót?
nekem 3 eve busznal kifordult a bokam 1 het mulva is alig birtam raallni akkor is max a labujjhegyemre. Elmentem a rontgenre a pasi meg olyan bunko volt hogy csak na aztan megkerdezte hogy minek jottem (csak megtapogatta) atkuldott a rontgenre ott a no kezszeges volt megrontgenezett az mondta hogy a 4 labszarkozepcsontom elmozdult muteni kellene mert zavaro lesz.
Persze nem muttettem igazabol hetkoznapokban nem zavar de a magassarkutol meg a tanctol elbucsuztam :)
de ez mas ezt megmuttetnem ha az kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!