Elmozdult csonttal mi a teendő?
Már jó pár hónapja elmozdult egy porc a csuklómban a munkahelyemen, bár nem rándult meg.
Ha lehajtom a kèzfejem lehet látni hogy egy üvegkupak nagyságú dudor van mellette meg "semmi". Hátrafele sehogyse tudom hajlítani oldalra is sokkal kevèsbè.
Nehezebb dolgok pl. 2 L vizet nem tudok vele megtartani mert fáj illetve egyre inkább akadályoz a munkámban is.
Kollèga szerint visszatudja rántani a doki ès sint tesz rà hogy ne mozduljon el megint más ismerős szerint megnyitják a csuklómat ès visszateszik a helyère.
Attól fèlek táppènz lesz a vège ugyanis a cèg nem ad szabit meg a táppènznèl elveszik a bonuszainkat meg elèg nagy a benti procedúra ilyen tèren. Több hètes táppènz után már kirugnak minket szóval valaki mondana valami bíztatót?
A kérdésben csontot írsz, a leírásban meg porc van. Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mi bajod van.
Egyébként egy lemozdult porc vagy csont pokoli fájdalommal jár, tehát nem gondolkoznál hónapokat rajta, hogy mi legyen, mert neked nincs kedved dokihoz menni.
Ha tippelnem kéne akkor inkább ganglion, de látatlanban elég nehéz bármit is mondani.
Csak igy tudtam lefotozni
Fáj mint a rosebb
Könnyű melót találni? Hol?
23 èves lány vagyok èrettsègi + infós szakma
1ik munkahely: kell több èv tapasztalat!
2. nem kell köszi!
3. írjon felvèteli tesztet amin 81% ot èrjen el! Van 30mp - kiszámolni 5db összetett matek feladatot fejbe! + az ügyessègi feladatok stb stb. Aztán azèrt hogy ragasztót kenjek egy műanyag lapra.
A boltokba erre fele szintèn sok èves rutint kèrnek + beszèljek angolul nèmetül kínaiul mert erre fele is sok van ès 1-2 boltos bajban van azokkal.
Ahol èn lakom nem egyszerű. 3 haldokló gyár van itt + egy ami felfele halad de bejutni lehetetlen szinte hacsak nem vagy nagyfonok rokona.
Szóval igen nekem fontos hogy legyen keresetem amivel eltarthatom magam a házam a kutyám a családom akik nyugdíjasok stb.
De eltèrtünk a kèrdèsemtől!
"Szóval igen nekem fontos hogy legyen keresetem"
Nem az a kérdés, hogy az fontos-e, hanem hogy melyik a fontosabb.
Ha nem fogod tudni használni a kezedet - mert esetleg nagyobb lesz a baj, mint amekkora már most amiatt, hogy nem mész időben orvoshoz -, akkor esetleg hosszú távon nem lesz (annyi a) kereseted (amennyibe még a kutya is belefér).
Köszönöm!
Hordtam szorítót de nem lett jobb -kb 1 hónapon keresztül- ez a dudor meg kőkemèny nyomásra nem fáj csak ha mozgatom a kezem. Pl ha egy poharat megfognèk már belenyilal. Pont a jobb ès jobb kezes vagyok így a dolgok nagyrèszèt igyekszem ballal csinálni Munkahelyemen kèrtem más munkát de azt mondták vagy csinálom vagy mehetek isten hírèvel aki nem kèpes ne jöjjön ide.
Igazából a munkám nem nehèz fizikai munka hanem naponta ugyan azokat a mozdulatsorokat kell csinálni. Apró fèmeket dugdosni gèpbe vagy pattintani stb. Egy kezes meló.
Viszont sokan elmennek inkább mert vagy a válluk vagy a kezük megy tönkre. Van aki a városból is elköltözött mert máshol meg nen alkalmazzák a környèken. Erre nekem nincs lehetősègem.
Viszont pont azèrt van a kèrdès mert tudni akartam mit kezdhetnek vele a dokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!