Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet ficam, törés?

Mi lehet ficam, törés?

Figyelt kérdés
Péntek este sétálás közben kibicsaklott a bokám.Rögtön feldagadt,de rábirtam állni annyira,hogy tovább menjek,de nagyon fájt,nem kékült be.Másnap amikor felkeltem nem bírtam ráállni csak este viszont a duzzadás lejjebb ment.Vasárnap és ma már elég kicsi a duzzanat de azért még látni,viszont nem birom mozgatni a lábfejemet fel felé hanem csak egy kicsit lefelé a lábujjaimat birom mozgatni.Maximum annyira birom fel emelni mint amikor leteszem a földre a talpamat és egy kicsit ránehezkedek tovább nem.Borogatom hideg vízzel,jeget is használok és kenyem is.

2017. júl. 31. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ficam, de menj el dokihoz!
2017. júl. 31. 15:00
 2/5 anonim válasza:
Szerintem nem tört el de lehet hogy megrepedt. Menj el egy orvoshoz:)
2017. júl. 31. 15:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Holnap megyek orvoshoz :)
2017. júl. 31. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Mit mondott az orvos?
2017. aug. 1. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tört el.:) Csak nagyon megütöttem,még mindig fáj egy kicsit és mostmár lila,zöld,sárga ott ahol megütottem.Gyógyul lassan.:)
2017. aug. 6. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!