Újtörésem van? Vagy ficam?
Figyelt kérdés
4-es teremlbda találta el a kisujjam. Pilanatnyilag eléggé zsibbadt és enyhén fájt. Most másnap kissé feldagadt és fáj mozgatni vele járó fájdalommal tudom.
szerintetek eltőrt? csatolok képet is róla lent?
Ha eltört kihez fordulhatok házi orvos? eseteleg sürgösségi?
2017. febr. 25. 13:47
1/6 anonim válasza:
Baleseti sebészet, beutaló nem kell. De menj el ma az ügyeletre, ott tanácsot adnak.
3/6 A kérdező kommentje:
2017. febr. 25. 14:01
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ a képet tekintve mit gondoltok?
sajnos messze lakok a várostól és nincs nagyon ma amivel menjek
2017. febr. 25. 14:04
5/6 anonim válasza:
Röntgen nélkül még az orvosok sem mernek biztos diagnózist felállítani, szerinted itt bárki tud neked bármi biztosat mondani?
6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van elsősorban tanácsért fordultam ide, hogy mit is tehetnék :) eléggé fájt végül orvossal nem voltam vele de már megjvault forma nem fáj és használni is tudom :)
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. márc. 1. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!