Mi lehet az oka? mikor reggel felébredek a lábaimon vannak
kék, zöld foltok. Nem ütöm be sehova őket.
Lehet kapálózol álmodban, megrúgod, vagy megütöd magad.
Menj el egy alváslaborba vagy vedd fel egy éjszakádat videóra.
2017. júl. 10. 00:03
Gyengék az érfalaid, mozogj többet, sétálj sokat.
2017. júl. 10. 00:25
3/11 A kérdező kommentje:
a barátom észre venné ha rugdalózok. sokat mozgok,sőt pincérkedtem is majdnem 3 évig
4/11 Ardienn válasza:
Általánosban vokt egy lány, aki tesi óra alatt tudott haralmas kék foltokat növeszteni. Nem kellett sok hozzá, lazán hozzáértünk ujjal a lábához és kb tenyérnyi folt lett rajta 10 perc alatt. Kinőtte. Te viszont nem fogod, és mivel pincér vagy, tul van terhelve a lábad. Több C vitamin 1000 mg/ nap pohár narancslével együtt bevéve a felszívódás miatt. Omega3 D vitamin 3-4000 NE. Ezekkel rosszat nem teszel. És a legfontosabb, irány az orvos. Kezdődő viszér is lehet. Kérj labort és ne hagyd annyiba, mert még fiatal vagy ehhez.
2017. júl. 10. 20:39
5/11 Beus _@_" válasza:
Szia! nekem is ugyan ezek voltak. szinte biztos, hogy endokrin betegség. nekem pajzsmirigy alulműködésem van. Könnyen lehet hogy neked is hasonló problémád van. Ennek a tünete is lehet, ha a TSH alacsony. Kérj vérképet! Fáradékonyság esetleg könnyebben jönnek fel a kilók akkor sanszos. Mindenképp vizsgáltasd ki csak egy vérvétel.
2017. júl. 11. 18:03
6/11 A kérdező kommentje:
csak gyakorlaton pincérkedtem. amúgy asztmás vagyok és nehezen hízok. bizonyos időszakba vannak csak ilyen foltok. páran azt mondták hogy ez inkább valami parajelenség
"Nem egészséges" dolog ez, feltétlenül menj orvoshoz! Sok oka lehet, mindenképpen valamiféle kezelést igényel(sz). Lehet, hogy egyszerű gyógymóddal (pl. tabletta szedés) orvosolható, lehet komolyabb dolog is a háttérben. Mindenképpen: MIELŐBB MENJ EL ORVOSHOZ!
Jó egészséget kívánok!
2017. júl. 13. 09:52
8/11 Beus _@_" válasza:
A hatos válasza teljesen indokolt és helyes! Semmi paranormális dolog, a szervezet jelez hogy valami nem okés...
Annyit javítanék a múltkori hozzászólásomon, hogy a prolaktin szintemmel is volt probléma a TSH mellett és EZ akozta a kék foltokat nálam, nem a TSH!! Csak nem emlékeztem jól. Bocsi. Mindenképp menj orvoshoz! Ne ijedj meg de ezt mindenképp kezeltetni kell!!!
2017. júl. 14. 10:04
9/11 lindababa59 válasza:
Két idős hölgyismerősömnek van hasonló gondja, mindkettő asztmagyógyszert szed. Lehet, csak véletlen egybeesés, de ki tudja?!
2017. júl. 16. 18:06
Ismerősöm ugyanígy volt, aztán felvette éjjel hogy mit csinál álmában. Visszanézte és mozgott a csillár, a lepedő megemelkedett az ágy, valami kísértet féle csinálta vele éjjelente. De megoldódott azóta....nembírta idegileg és kiugrott a 8.-ról.
2017. júl. 26. 09:09
Kapcsolódó kérdések: