Lányok titeket ez zavarna?
Sziasztok.
15 évvel ezelőtt el volt törve a könyököm és a vállam is. Az akkori orvosom aki be gipszelte a kezemet mint utólag kiderült rosszul csinálta és sajnos 15 fokban az alkarom el van ferdülve. Teljesen nem tudom behajlítani a jobb kezemet. Igazság szerint engem nagyon zavar főleg akkor amikor rövid ujjú pólóban kell lennem mert akkor sajnos látszik is és sajnos sokszor hallom az utcán amikor az emberek elmennem mellem hallom, hogy azt mondják " annak meg, hogy áll a keze " és kinevetnek, ki gúnyolnak és ez elkeserít. Emiatt a lányok felé sem merek közeledni.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
A többség biztosan nem gúnyol ki, legfeljebb egy-két ilyen ember van, aki mindenkin talál valamit, amiért megszólja, ezekkel nem kell foglalkozni.
Nyugodtan közeledj a lányok felé, előbb-utóbb te is megtalálod a párodat.
Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat :)
Megpróbálok nem foglalkozni az olyan emberekkel akik emiatt gúnyolódnak velem és megpróbálom magamat elfogadni olyannak amilyen vagyok mert ezen már sajnos nem lehet változtatni.
Az a baj, hogy a negatívumot kihalljuk nagyon könnyen. Gondolj bele abba, hogy egy héten egy ember mondta azt, hogy hogy áll a karod, de másik többezer (az utcán menve például) észre sem vette. :) Nyugi, fel a fejjel! És ahogy előttem írta valaki, a belső értékek a fontosak. Aki emiatt elutasít, az nagyon szegényes lelkivilágú személy. Nyugodtan közeledj lányokhoz!
Ha ez megnyugtat, én randiztam amputált karú fiúval, evfolyamtarsam volt, és egyáltalán nem zavart, hogy nincs karja (nem ezért nem jöttünk össze). Jóképű, határozott srác volt. Bőven tudta mással ellensúlyozni ezt a "hiányosságát". Te is koncentrálj arra, amid van, ha érted, mire gondolok! Biztos vannak erősségeid, azokat emeld ki, azokat hangsúlyozd!
Egy másik dolog pedig: senki sem tökéletes! Nekem üres harapásom van, kiállnak a fogaim kicsit. Mégsem vagyok bányarém, ellensúlyozom ezt a kis "normálistól való eltérést", ha fogalmazhatok így. Vagy egy munkatársam például erősen kancsal. Hihetetlen humora van, jóképű is, bomlanak utána a nők egyébként... Mi a titka? Az, hogy másra helyezi a hangsúlyt: az ő esetében például arra, hogy nagy dumás, a saját kancsalsagaval meg viccel is ("nézeteltérésbe keveredtem egy kollégával" és társai).
Biztos vagyok benne, hogy megtalálod a megoldást. Egy kis önbizalom kell, és tényleg menj oda nyugodtan a lányokhoz.
Sziasztok.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát hálás vagyok érte. :)
Egyetértek az előttem szólókkal. :)
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!