Lányok, ez, amit leírtam zavarna titeket?
Figyelt kérdés
Kiskoromban fitymaszűkületem volt, ezért a fitymám fölső felét levágták. Mivel csak a felső részét vágták le, ezért fél - egy évvel ezelőtt levágattuk az alsó részét is. Ez nem gyógyult be annyira tökéletesen, mint a fölső. Erekció közben nem annyira feltűnő, mikor nincs felállva akkor igen.2013. aug. 27. 22:23
1/8 anonim válasza:
A lányokat mindig felállva érdekli ...:)
2/8 anonim válasza:
Szerintem normális embert ez nem zavar. Meg egyébként is mindenkinek más..szóval ennyi erővel bárkiébe bele lehetne kötni. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyjából ezeket gondolom, csak kíváncsi vagyok néhány véleményre.
2013. aug. 27. 22:53
4/8 Sehery Sery válasza:
Én lány vagyok, és az ilysemi engem nem zavar. Aki meg ezen fen akad, azok a csajok érzéketlenek és felszinesek.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2013. aug. 28. 16:28
6/8 anonim válasza:
Ha egy nő egy f a s z on nem akad fen...
7/8 anonim válasza:
Oszt' miért kellett az alsó részt is levágni? Legalább hagytak anno valamit a fitymádból...
8/8 anonim válasza:
Mondjuk én sem értem,hogy ha nem volt vele semmi baj,akkor a részleges metélésből mért kellet teljes metélést végezni,na mindegy.
De ha egy csajjal összejösz és te járni is akarsz vele,tehát nem csak sexről van szó,akkor úgy sem csak a szerszámod lesz a lényeg,hanem valószínűleg azért volt szeretni amilyen vagy,nem egy testrészt fog csak szeretni,ha meg valaki csak sexet akar annak meg lehet úgy sem számít hogy metélt vagy vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!