Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen az egészséges makk?...

Milyen az egészséges makk? Bővebben leírtam mire vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hűlye kérdésnek tartjátok, de mégis milyen színű, teljesen sima vagy olyan is lehet mint pl. az ujjadon a bőr, péniszlenyomat :))? Mivel lehet ápolni? Pl. sós vízben ülőfürdő az jó? (olvastam egy weblapon)
2009. aug. 27. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
aha,a sós ülőfürdő fényesiti a makkot :)
2009. aug. 27. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egészséges makk rózsaszín nincsenek rajta láthatóan durva elváltozások. Van péniszlenyomat, ha gipszbe, vagy gyurmába nyomod...az lenyomat. :) Az ujjlenyomat, nem a nyomástól lenyomat, hanem a a rajta lévő redőcskéktől, ami mindenkinél egyedi. A péniszeden nincs ilyen.

Sós víz...hülyeség. Alaposan meg kell rendszeresen mosni, ha kiszárad körömvirág kenőcs...ennyi.

2009. aug. 29. 02:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem körülmetélt a péniszem és a kinézete.... hát.... az aztán messze van attól, hogy rózsaszín legyen. Nem is tudom, valami elcseszett lilás színe van, és sötét foltok tarkítják. Nem sokat lehet vele kezdeni, dokik is nézték, úgy nézek ki, mint egy nemibeteg.

Ráadásul úgy kiszárad egyre jobban, hogy kérges, rendesen cserepesedik, mint a szájunk a hideg szélben. Kis darabkák jönnek le róla, pont ugyanúgy, ugyanolyanok.

Persze, a kenőcsök ideig-óráig jók, de nem lehet azokon élni évekig :(

2009. dec. 14. 19:48
 4/4 anonim válasza:
temost fuckyeahre akarsz menni?
2010. aug. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!