Hogyan tüntessem el a hónomalján a seb helyét? Többi lennt
Figyelt kérdés
Szóval körülbelül 1 hónapja lett egy kb 4 és fél cm-es seb a hónomalján de nemtudom hogyan. (nagyjából úgynézett ki mint egy lehorzsolt térd) használom a Solutio antisudorica-t ami egy izzadás elleni folyadék ami szárítja a bőrt azthiszem és ez úton segít. Akkor kb egy hónapja leborotváltam a hónomalját és akkor bekentem ezzel ami akkor nagyon csípte, de nemhiszem hogy ettől lett volna a seb. Akkor nem is foglalkoztam vele mert gondoltam meggyógyul és nincs semmi baj.A seb már eltűnt, viszont megmaradt a nyoma és nemhiszem hogy elfog tűnni. Szóval esetleg még egy tipp is hogy hogyan keletkezhet ilyen seb és pont ott, meg hogyan tudnám eltűntetni a seb megmaradt nyomát? Kenőcs vagy hasonlóra gondoltam2017. jún. 23. 20:42
1/2 anonim válasza:
Na a baj ott indul, hogy a solutio antisudoricát TILOS borotválás után felvinni, egyszerűen kimarja a bőröd, annyira erős. Azért lettél sebes. A tájékoztatót nem ártott volna elolvasni hozzá. Most már halottnak a csók, idővel majd halványul, te meg tanultál belőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Ehh. Mostmár megértettem.. Elfog teljesen tűnni idővel ?
2017. jún. 28. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!