Hogy tűntessem el az ujjamról? Házi megoldásokat szeretnék kérni
Figyelt kérdés
Pár éve az egyik ujjamat félig felvágta egy üveglap. Akkoriban be volt kötve . Megvártam hogy beforrjon. Meg is történt. Vártam hátha eltűnik de ott maradt a hege. Nagyon feltűnő bár engem nem zavar és nem is fáj csak ránézek és egyből eszembe jut a rossz emlék. 2 éve hogy ott van de már nem fog jobban eltűnni.A vágás nagyon mély volt ugyhogy örülök hogy egyáltalán beforrt. Mit csináljak hogy eltűntessem végleg a heget ? Házi megoldás kellene. Előre is köszönöm2015. dec. 9. 17:24
1/10 anonim válasza:
"2 éve hogy ott van de már nem fog jobban eltűnni."
Megválaszoltad a saját kérdésedet.
Esetleg vágd le az ujjadat, az igazi házi megoldás.
2/10 anonim válasza:
Hát már nem azért,de nekem 3 éves koromtól a homlokom közepén van egy heg,vagyis már 10 éve rajtam van,és nem zavar.De ha te annyira el akarod tűntetni,akkor azt mondom hogy nincs házi megoldás max. alapozóval bekened és ideiglenesen eltűnik.
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem magától nem fog jobban eltűnni de valami módszerrel biztos el lehetne. Alapozóm nincs. Nem használok de nem is tartom jó ötletnek mert minden olyan lesz amihez hozzáérek. Nem akarok életem végéig arra gondolni hogy történt meg. Amugy köszi a gyors válaszokat. Valakinek van jobb ötlete ?
2015. dec. 9. 19:00
4/10 anonim válasza:
Nincs házi módszer!
Max. kimetszhetik és intracutan (bőr alatt/között futó) varrattal megvarrják és akkor elvileg csak 2 pont látszik, ahol bevezették a tűt és cérnát és ahol kijön.
5/10 anonim válasza:
Ki lehet metszeni, de ha hajlamos vagy az ilyen fajta sebgyógyulásra akkor jó eséllyel ugyanilyen lesz a végeredmény is. Házi megoldásként kenegetheted Contratubexel (recept nélkül kapható). Nem fog tőle elmúlni, de halványodik majd.
6/10 anonim válasza:
Neked halványodott már tőle?....
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor inkább megpróbálom elfelejteni és nem odafigyelni rá.
2015. dec. 11. 15:35
8/10 anonim válasza:
6-os válaszoló.
Ezt tőlem kérdezted? Mert nem, nekem még nem halványodott, mivel soha nem használtam, de sebészeten dolgozom és láttam már pár száz beteget akiknél használt.
9/10 anonim válasza:
megnéznék egy egy intracutan utáni keloidosodást... plusz nem írta, hogy hajlamos rá..
küldj képet a sebedről, hm?
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is aránylag halvány de akkor is látom ha úgy fordítom a fénynek
2015. dec. 12. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!