Miert huzodik meg mindig a bokam?
Figyelt kérdés
Kb 1eve egyszer focizas kozben egy rossz lepes kovetkezteben meghuzodott a bokam, par percig alig birtam rajta menni, aztan folytattam tovabb, kis fajdalmat ereztem csak.. azota akarhanyszor focizok, ha nem is rogton az elejen de ujra es ujra elojon par percig nagy fajdalom minden lepesnel aztan csak kisebb, olyan erzes mint amikor meghuzodik egy izom. Elofordult mar azota hogy 2honapig egyatalan semmit nem sportoltam, azt gondoltam hogy ezutan mar biztos nem jon elo, de akkor is elojott...nem veszes, kibirhato, csak par percig akadalyoz, de erdekelne, hogy mitol lehet ez es esetleg mi ra a megoldas?2017. jún. 18. 00:26
1/1 anonim válasza:
Ez valószínűleg nem húzódás volt, hanem rándulás. (Hol fájt, a bokádnál vagy végig a lábszáradban?)
Foci, egyéb sportolás előtt szoktál bemelegíteni, nyújtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!