Levették a gipszem 1 hete de mindig befelé fordítom a lábfejem. Ez normális vagy baj? És ha normális miért van ez?
Szerintem az lehet a dologban , hogy tartós gipszed volt ezért a làbad megszokta azt a pozíciót így már akaratod ellenére is úgy teszed a lábad . Egy kis tornáztatás szerintem javítana a helyzeten :)
Mielöbbi gyúgyulást
Normális abban az értelemben, hogy gyakori. Ha tartósan (1..2 hét alatt sem) veszel észre javulást, akkor el kell menni dokihoz. (Pl. reumatológus)és vízi gyógytornás terápiát kérni.) A strandon szokták tartani, nagyrészt a medencében. 1..2 hónap és helyretesz. Nekem 9 hónapig csak mankóval ment a járás, a láb szintén kifordulva és nemigen tudtam kiegyenesíteni sem. Ez a gyógytorna tette rendbe, amennyire lehetett. Utána még éveken át nehezen jártam, nem bírta a tartós terhelést, stb. 8 évre rá nagyon lassan, fokozatosan jött rendbe. Még most se tökéletes, de létrázom, lépcsőzöm, 1..2 km-eket tudok vele fájdalommentesen is sétálni. - Egy térd alatti törés ami a porcot is szétviszi, az pl. ilyen.
És mindez egyetlen harcművész mozdulattal elérhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!