Boka rándulásnál nem mindig kell bokarögzítő?
Figyelt kérdés
4 hete volt bokasérülésem, részleges szakadás. Sürgősségin 4-6 hét bokarögzítőt írtak fel.Első héten hordtam is (bár lábamat nem terheltem), de aztán visszamentek kórházba (nem tetszett a lábam), majd kaptam egy hétre gipszet. Ennek levétele után viszont már nem kell hordanom a rögzítőt, csak fürdetést, tornát írtak elő és hogy használjam a lábam.
Rendben lehet ez így? Lehet hogy tényleg nem kell bokarögzítő? (azért fura mert először azt írták fel)
Lában gyógyulgat, tudom terhelni is, kicsit duzzadt még de nem fáj
köszönöm válaszokat
2017. ápr. 21. 15:34
1/1 anonim válasza:
Nekem 1 hónap után még fájt, ha pl lépcsőn le kellett lépnem, és gyakran megrándult ha futottam, ezért én fásliztam még egy ideig amikor terheltem a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!