Mért fáj a bal karom és a vállam?
19 éves vagyok, még 2016-ba decemberben túlterheltem magamat a konditeremben és ödémás lett a mellem és mindkét vállam fájt, de 2 hét után teljesen felépültem (Volt egy ultrahangos vizsgálat a mellizmomon).
Kb 2 hete, április elején elkezdett egy kicsit fájni a bal vállam és a bicepszem, pontosabban az oldalsó deltám, a bicepszem a könyökömnél és kb 1 hete a bicepszemen a "long head" is.
Az a furcsa, hogy nem izom feszítéssel jelentkeznek a fájdalmak, hanem naponta 1-2x random időpontokban,de egy nagyon gyenge folyamatos fájdalom mindig jelen van.
Kitapogattam az izmomat és a Long Head-on olyan mintha kicsi jukak lennének.
Mi lehet a probléma? Lehet ideg alapú? Ha izom szakadás akkor azt hogy kezelik?
Tudom, hogy ezzel orvoshoz kéne fordulnom és el is fogok menni, csak kíváncsi vagyok, hogy volt-e már valakinek ilyen panaszai és, hogy mik állhatnak a fájdalmaim mögött.
A szív problémát kitudjuk lőni mert, más panaszok miatt szív ultrahangon és terheléses vizsgálaton voltam kb 1 hónapja, elvileg semmi probléma sincs a szivemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!