25 km/h val elvágódtam a biciklimmel, és nagyon bevertem a könyököm, karom, vállam, térdem, fülem, fejem, és a combom. A fő ütést a fejem kapta, és fáj is. Lehet agyrázkódásom?
Nagyon valószínű...
Véletlen nincs hányingered vagy szédülsz?
Ha igen akkor agyrázkódásod van.
Menj ki a kamrába, keresd meg a fagyállót, keverd egy kis benzinnel és fogyaszd egészséggel.
Az olyanoknak ez való, mint te. Szenvedjél, de el ne felejtsd még kiírni face-re is, hadd tudja meg az egész világ, hogy te felborultál biciklivel.
Én meg az olyanokat "bírom" , akik szeretik magukat sajnáltatni. Elestél a bringával hát Istenem, mi van akkor? Mi a francnak kell ilyet kiírni bárhova is. Gondolom nem ötéves vagy, mert tudod használni a billentyűzetet, akkor a sebtapaszt, gézt, betadine-t, jeget is tudod használni. Feltételezem, de lehet nem így van.
Azzal kezded, hogy lehet agyrázkódásod van, de ki van zárva, hogy te orvoshoz menj. Két tanács lehet. Az egyiket előttem írták le (menj orvoshoz), a másikat meg én ("szenved otthon"). Nem értem hol itt a probléma. Ha nem akarsz agyrázkódással orvoshoz menni (jobbik esetben csak agyrázkódás, lehet koponyatörés is), akkor nincs más lehetőség. Szenvedj otthon, nézzed a paprika tv-t, legfeljebb megdöglesz, kit érdekel?
De a lényeg, hogy te nem mész orvoshoz, mert már kétszer voltál. Három a magyar igazság, csak megpusztulsz harmadjára.
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!