Ez egy égési sérülés? Mit kellet volna tennem?
Nem vagyok benne biztos mert a reggel csak nyugisan felkelltem, nyújtózgattam és akkor láttam hogy a bal csukló alatt van a bőrön egy kis elváltozás, olyan mint amikor leég a bőr a napon, és van egy 3-4 centis hólyag szerűség is ami jól megvan telve.
Egy steril tűvel kilyukasztottam majd hagytam hogy kiürüljön az egyéb dolgok belőle, majd egy steril csipesszel leszedegedtem a bőrt róla és leragaszottam egy nagyobb, és vastagabb ragtapasszal.
Jól csináltam, vagy nem kellet volna? :)
Szerintem jól csináltad, mert az orvos is leszedte volna a hólyagot. Más kérdés, hogy steril műszerekkel.
Egyébként ha nem emlékszel égésre vagy súrlódásos sérülésre, akkor én valami rovarcsípésnek tippelném. Mostanában kezdenek előbújni újra azok a dögök amiknek ilyen ronda, hólyagos reakciót kiváltó harapásuk van (főleg pókok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!