Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek a haveromnak meg...

Szerintetek a haveromnak meg lehet menteni az ujját? 17/f

Figyelt kérdés
Ma gyakszin véletlen megcsúszott és elvágta valami éles cuccal a mutató ujjáat. Pontosan nem tudom mert nem voltam amikor történt. Úgy vágta el hogy vízszintesen felülröl(ott ahol a köröm van, és csontig. És kb 4..5cm hosszan vágta meg.A köröm azonnal lejött. Utánna felhívott hogy gáz van hoztam zsepit és kötegelőt és elszorítottam a sebet. Utánna meg kihívtam a mentőket. Elég durva látvány volt. Csupa vér volt a föld és az ujja duplájára dagadt. Azóta semmi életjelet nem adott magáról. Majd holnap elmegyek hozzá.
2017. márc. 31. 19:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja igen, és a sebben benne volt egy nagy darab fémforgács. És ezek után nő köröm az ujján?
2017. márc. 31. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, ha szakszerű ellátást kapott, akkor vissza nő a köröm és meggyógyul az ujja.
2017. márc. 31. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!