Konditermi edzés után térdfájás?
Figyelt kérdés
Eddig hot iron edzésekre jártam (4 hónapig) és most gondoltam hogy áttérek sima konditermi edzésre. Lábnapot tartottam, csináltam kitörést és guggolást is (más gyakorlatok a gépeken szerintem nem terheli a térdet). Igaz, nagy súllyal, de figyeltem hogy szabályosan csináljam őket.A hot iron edzések során is fájt néha a térdem, de a mai edzés után nagyon érzem, mindkettőben. Azon kívül, hogy odafigyelek a szabályosságra, lehet még valamit tenni annak érdekében hogy ne fájjon?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 15. 21:43
1/4 anonim válasza:
Most jön a sablon szöveg, de orvoshoz kell menni vele. Kitudja mitől fáj, nem játék, főleg konditermi edzésnél!
2/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem nyújtottál eleget előtte-utána.
3/4 A kérdező kommentje:
Mindig szoktam nyújtani/bemelegíteni előtte, majd figyelek arra, hogy még alaposabb legyen.
Már egy ideje gondolkodom azon, hogy el léne mennem orvoshoz, de eddig még nem jött össze. De akkor majd elmegyek!
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. márc. 16. 22:25
4/4 anonim válasza:
utána is kell nyújtani, hogy a terheléstől megrövidült izmok újra kinyúljanak. Ha rövid, feszített állapotban maradnak, akkor nyomást gyakorolhatnak a porcos meg egyéb részekre, és az is tud fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!