Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi bajom lehet ha 1 hete...

Mi bajom lehet ha 1 hete gipszelték be a kezem és én levágom a gipszet? Nagyon idegesit a gipsz már. És még van 4 hét, sehogy nem birom ki! Szoval mi bajom lehet ha levágom a gipszet?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Kimozdul a törés, operálni kell, majd utána 6 hét gipsz. Én nem venném le.
2017. márc. 7. 23:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Volt rajtam már gipsz ugyanúgy a kezemen, azt simán kibirtam! De így hogy most az ujjaim is bevannak gipszelve, es mar nagyon kellemetlen szagu, es hihetetlenul idegesit mintha ossze lennenek ragadva a gipsz alatt! Amikor meg cserélik le a gipszet akkor tuti hogy nem engedik meg hogy legalább megmossam a kezem! Mindig arra gondolok hogy mikor veszik le mikor veszik le, lehet hogy ezért telik ilyen lassan az ido.. De már a gipsztol aludni se tudok normálisan, mert mindig az jar a fejembe hogy mikor veszik mar le! De még 1HÓNAP! :((
2017. márc. 7. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elmozdul, újra eltörik és hat-nyolc hét gipszet kapsz.

Vagy furcsa formájú kezed lesz, mondjuk egyéni. Csak lehet, hogy elég szer lenne. Nem kell ezen parázni mikor veszik le.

Menj vissza kérdezz rá mennyi lenne ez műanyagból szedd össze a pénzt rá - olyan horror drága nem lehet.

Az jobban levegőzik, könnyebb,és jobban lehet tisztálkodni vele. Szóval, ha ennyire szar próbáld meg azt. Illetve kérdezz rá, hogy a gipszet félidőben átcserélhetnéd merevítőre? Van megoldás.

2017. márc. 8. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek vissza, remélhetőleg már körköröset kapok, és csak 2 ujjam lesz begipszelve nem 3
2017. márc. 8. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb ha a gipsszel együtt a kezed is levágod, mert utána ugyse fog jól működni.
2017. márc. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!