Miért nem akar elmúlni?
Figyelt kérdés
több mint egy hete (múlthét hétfőn) feltörte a magasítottszárú cipő a lábamat a sarkamat egészen pontosan a bokám körül,és azóta nagyon nehezen gyógyul a seb. pár napig áztattam melegvízben szappant is tettem bele de csak csípett nagyon haszna nem volt. tettem rá tapaszt,de az se megoldás mert amikor cseréltem beleragadt sebbe és szinte kikellett tépnem belőle. és újból vérzett. lépés közben nagyon fáj,szinte lábujjhegyen kell közlekednem és van hogy 8-10 órákat dolgozok állok. mert amikor normálisan lépnék érzem ahogy húzodik repedezik a seb nagyon fájdalmas.2017. márc. 7. 20:13
1/1 anonim válasza:
Ha álló munkát végzel, akkor nagyon nehezen fog elmúlni, mert visszeres pangás van, nem kap elég oxigéndús vért a boka környéke. Ha nem lehet vízszintes helyzetben tartani a lábat, akkor legalább otthon feküdj sokat illetve boka körül óvatos masszázst kell alkalmazni a keringés javítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!