Van okom aggodni?
Figyelt kérdés
Mult het penteken autobalesetem volt. Zuzodasokkal es beverzesekkel megusztam. Nagyon csunya nagy fekete, bordo, lila foltjaim voltak a biztonsagi ov menten az alhasamon, mellemen es keresztbe a felsotestemen amik mara mar nem olyan veszesek. Viszont tegnap vettem eszre, hogy az egy dolog, hogy mar halvanyulnak de ha hozzaerek es picit erosebben vegigsimitom a beverzesek mentem a kezemet akkor olyan erzes mintha csomok lennenek a borom alatt. Ez normalis es elmulik majd? Nem olyan erzes mintha belenne dagadva meg nem is latszik, hogy be van dagadva hanem tenyleg mintha szabalytalan kemeny csomok lennenek.2017. márc. 5. 21:38
1/8 A kérdező kommentje:
Es elnezest, remelem nem zavar senkit, hogy nem tudok ekezetet hasznalni. :D
2017. márc. 5. 21:39
2/8 anonim válasza:
Nem kell aggódnod. A sötét foltok attól vannak,hogy a bőr alatt bevérzések keletkeztek és ott a vér ugyanúgy ahogy máshol,magalvad. Ezt érezheted kemény csomóknak.
3/8 anonim válasza:
Szerintem sincs okod aggodalomra.Ha a foltok elmulasa is erzed oket akkor ellatogathatsz a dokihoz.
4/8 anonim válasza:
Ha a foltok elmulasa utan *
bocsanat
5/8 anonim válasza:
Teljesen normális folyamat része.
El fognak tűnni.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! :)
Meg egy kerdes csak ugy kivancsisagbol.. a baratnomet egy auto utotte el neki adtak veralvadasgatlot, illetve sajat maganak kellett injekcio formajaban beadni. Nekem akkor nem kellett volna adni? Nem panaszkodni szeretnek, csak ugy erdekel mert neki 'csak' egy torese volt meg ugyszint beverzesei es csodalkozom neki adtak nekem pedig nem.
2017. márc. 6. 21:03
7/8 anonim válasza:
Akkor adnak ilyen esetben alvadásgátlót,ha (mint a barátnőd esetében) a törés miatt rögzítették a végtagják és emiatt mozgásában korlátozott volt. Olyankor a mozgáshiány miatt lelassul a vérkeringés és ez trombózis kialakulásához vezethet.
8/8 A kérdező kommentje:
Most már mindent értek, köszönöm szépen. :)
2017. márc. 7. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!