Mélyvénás trombózisnál a fájdalom mikor múlik el?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, kedd hajnalban derült ki, hogy mélyvénás trombózisom van, az is csak abból, hogy a vádlim kegyetlenül fáj. Kaptam injekciókat, napi 2x adom be magamnak, mellette gyógyszert is szedek. A fájdalom egyenlőre semmit nem enyhült, nem tudok a lábamra lépni. A kérdés, hogy mikorra enyhül vagy szűnik meg a fájdalom körülbelül?2017. febr. 23. 05:21
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem 8 hete volt, nekem kismedencéig terjedő. Azóta is fáj de hétről hétre jobb! 10 nap utan engedtek haza korházból akkor csak 2-3 percet tudtam menni. Aztan par bap elteltével sokkal többet,de nekem itthon még 1 honapot feküdnöm kellett csak keveset mozoghattam. Utána fokozatosan kezdtem terhelni a lábam. Van hogy fél óra séta után jobb megpihenni van hogy bírok másfél órat is sétalni. A több rövid séta jobb. Nekem most sem az igazi még sajnos.én is még tapasztalorak gyűjtök,nekem pirosodik is még ha leveszem a harisnyát és úgy megyek,és sokszor fekve is kényelmetlen. Clexane szurizol? Mioyen gyógyszert szedsz mellette?:-/ neked "csak" vadlisba lett trombózis?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia:)
Óó. Nagyon sajnálom, de szerencsére már jobban vagy! Igen nekem szerencsére csak vádliban van és hamar észre is lett véve. Szurinak a Clexane-t használom, gyógyszertből pedig Marfarint szedek.
Nekem már jobb a lábam sokkal, bár még hamar elfáradok és fájni kezd.
Jobbulást és mielőbbi felépülést kívánok neked!
Szép napot!:)
2017. febr. 27. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!